Despre noi

Infiintata in 2004 ca urmare a identificarii unei reale nevoi de imbunatatire a serviciilor de consultanta in domeniu, am castigat in timp o pozitie de top pe piata imobiliara din Brasov.

5/5

Orientati spre client, oferim solutii inovative si personalizate, care ne-au distins fata de concurenta. Ne luam angajamentul sincer fata de toti clientii de a lucra cu profesionalism, la cele mai inalte standarde.

Prezentare

Agentia Imobiliara LMC, infiintata in anul 2004, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul agentiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.

Serviciile noastre includ si:

– consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
– consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
– consultanta imobiliara
– relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si construcrii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii) toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.
Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.

Comisioanele practicate de agentie sunt:

2% din pretul negociat, in cazul vanzarii caselor si apartamentelor. Se achita atat de cumparator cat si de vanzator.

3% din pretul negociat,in cazul vanzarii  terenurilor.Se achita atat de cumparator cat si de vanzator.

50% din valoarea chiriei pe o luna, in cazul inchirierii. Se achita atat de chirias cat si de proprietar.

Agentia inscrie gratuit ofertele dumneavoastra in baza de date proprie, pe internet si in publicatiile de specialitate. Folositi cu incredere informatiile din sectiunea Contact iar agentia va raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra.

Descrierea companiei

Agentia Imobiliare LMC  a fost constituita in anul 2004 la initiativa unei echipe de tineri bine pregatiti in domeniu, care si-au propus ca agentia sa devina cea mai puternica agentie imobiliara din judetul Brasov. S-a afirmat pe piata imobiliara inca din primul an de activitate, situindu-se constant in elita agentiilor imobiliare din judet.

Inovatia si profesionalismul sint componente esentiale ale eforturilor echipei de a raspunde in conditii optime cerintelor clientilor de a se detasa de competitori si de a creste profitabilitatea prin elaborarea si promovarea unor servicii adaptate cerintelor specifice pietei imobiliare. Politica Agentiei Imobiliare LMC  se remarca prin munca intensa, perseverenta, rapiditate, eficienta, confidentialitate, profesionalism, incredere, calitate si experienta acumulata pe parcursul functionarii ca agentie, evoluand constant in timp.

Aveti nevoie de ajutor in gasirea unei locuinte? De la Agentia Imobiliare LMC puteti obtine o opinie impartiala si specializata atat in domeniul imobiliar cat si juridic. Agentul imobiliar va poate ajuta in implementarea unor decizii corecte dar nu ia deciziile in locul dv. El va pune la dispozitie o oferta de peste 750 imobile de unde dumneavastra veti putea alege una sau mai multe variante.

Agentia Imobiliare LMC  are in vedere plasarea intereselor clientului inaintea celor ale agentiei oferindu-si sprijinul si intregul sau suport atat financiar cat si moral. Clientul va fi informat dinainte de taxele pe care ar trebui sa le suporte la vanzarea-cumpararea sau la inchirierea unor imobile si acesta ar putea decide in alegerea unei solutii financiare.

Agentia Imobiliare LMC percepe cel mai mic comision din judet, el fiind accesibil pentru toate categoriile sociale. Pentru perioada imediat urmatoare se prevede o evolutie dinamica a pietei de achizitie imobiliara atat din punct de vedere al cererii, astfel incat majoritatea clientilor apeleaza la cumpararea unui imobil in rate sau prin credit bancar.

Agentia Imobiliare LMC, pe parcursul celor 18  ani de existenta a venit in intampinarea clientilor cu diverse oferte atat pentru cumparatori cat si pentru vanzatori practicand cele mai mici comisioane din Brasov, fiind singura agentie din oras , care incheie polita de asigurare impotriva incendiilor si a altor pagube pentru locuintele puse in vanzare,avand un parteneriat de succes cu LMC ASIG BROKER DE ASIGURARE.

 

Ne asiguram ca fiecare decizie luata de client este bazata pe o informare completa din partea consultantilor nostri, privind toate domeniile direct sau indirect implicate: imobiliar, financiar-bancar, juridic.

Existam pentru a investi si a construi valoare! Suntem entuziasti, profesionisti, motivati.

Respectam piata si actorii sai, insa cel mai important competitor suntem noi insine, dezvoltarea fiind o preocupare continua. Orice afacere are la baza oamenii din spatele sau. Fiecare consultant al companiei este un coechipier si contribuie la succesul nostru. Atat individual cat si in echipa, ne concentram asupra atingerii excelentei in tot ceea ce facem.

Suntem alegerea potrivita, indiferent daca esti pentru prima data pus in situatia achizitionarii sau vanzarii unui imobil sau esti un investitor experimentat care doreste sa-si largeasca orizontul, urmand ca impreuna sa construim o solutie personalizata pentru nevoile tale.

Succesul unei afaceri se cladeste pe o strangere ferma de mana.

 

 

 

 

Ce ne diferențiază?

In cei peste 18 ANI de activitate in domeniu am castigat o pozitie de TOP in rezidentialul Brasovean. Venim mai aproape de tine comunicandu-ti avantajele pe care le vei avea alegand CORECT.

– avem EXPERIENTA, cumulata in cei aproape 20 de ani de experienta.

– INFORMATIA conteaza. Cat mai COMPLETA, cat mai de CALITATE. Indiferent de moment sau de cerere.

– facem lucrurile „ALTFEL”, intr-un sens POZITIV.

– suntem reali COORDONATORI ai tuturor celor implicati in tranzactie. De la inceput pana la sfarsit.

– suntem CAPABILI sa gestionam orice situatie, inclusiv juridica si financiar-bancara.

– te informăm COMPLET cu privire la toate implicatiile tranzactiei.

– gasim solutii acolo unde altii spun „NU SE POATE”.

Despre noi

Oamenii nostrii

Mihai Lakatos

GENERAL MANAGER

Romeo Olanescu

Broker Imobiliar

Chiritoiu Ramona Ioana

Broker Imobiliar

Lakatos Ciprian

Broker Imobiliar

Parteneriate

Lucram cu cele mai bune companii

Doriti sa vindeti o proprietate?

Avem solutia potrivita pentru orice fel de proprietate.

Contactacti-ne pentru o oferta personalizata.

agent-isolated-2

Mai multe articole de pe blog-ul nostru

Fiți la curent cu
cu ultimele știri

De ce sa investesti in Dubai

Este cea mai sigura piata imobiliara a momentului, la nivel global, a cunoscut o crestere...
Continuați lectură

Piața imobiliară, în scădere. Apartamentele luate cu rate și date în chirie, nu mai sunt rentabile

În primele șase luni ale anului 2023, conform datelor furnizate de Agenția Națională de...
Continuați lectură

Piaţa imobiliară din România se confruntă cu provocări în anul 2023

Piaţa imobiliară din România se confruntă cu numeroase provocări în anul 2023. Creşterea...
Continuați lectură

Chiriile devin opțiunea preferată în fața ratelor bancare în piața imobiliară din România

În primele șase luni ale anului 2023, piața imobiliară din România a înregistrat o scădere...
Continuați lectură

Compare listings

Comparaţie